Suihkuseinät
  Suihkunurkkaus kivilevystä  
 

Kivilattiat

Kivilattialla on oma ainutlaatuinen viehätyksensä ja se luo tunnelmaa kaikkiin tiloihin. Kivilattiat ovat erittäin suosittuja kylpyhuoneissa, koska ne ovat helposti puhdistettavissa. Keittiössä ja eteisessäkin kivilattioita suositaan niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden ansiosta. Myös julkisissa tiloissa kuten hotellien auloissa ja muissa vastaanottoauloissa luonnonkiveä käytetään usein sen hyvien ominaisuuksien ansiosta.

kivilattia Kivilattia on lumoava ja se tuo eloa huoneisiin. Kivilattian ei tarvitse välttämättä olla kiilloitettu, graniitti- ja marmorilaattoja on saatavilla eri pintakäsittelyillä. Katso kaikki pintakäsittelyvaihtoehdot. Kivilattiaa kannattaa vakavasti harkita asuntoon/taloon, jossa on lattialämmitys. Kivipinta hohkaa lämpöä ja tuntuu mukavan lämpimältä jaloissa. Marmoria voi käyttää lattiapinnoitteena, kun muistaa käsitellä sen kivenhoitoaineella, joka estää nesteiden imeytymisen ja lian tarttumisen siihen. Kuvassa on aito italialainen marmori Rosso Verona.

Katso kivimalleja !Kivilattian hoito:

Marmorilattiat ja graniittilattiat tulee käsitellä kivenhoitoaineella, jotta tahrat ja muut nesteet eivät imeydy kiveen. Kivenhoitoaine on yleensä nestemäinen aine, joka levitetään puhtaalle kivilattialle ja muille kivipinnoille ennen käyttöönottoa. Toimenpide voidaan toistaa halutessa tietyin aikavälein.

Etusivu
Kivipöydät
Sisustuskivet
Valurautatuotteet
Referenssit ja remontit
ALE-tuotteet
Hinnat
Yhteystiedot
По-русски